ELÉRHETŐSÉGEINK

cim 30x30px    7626 Pécs, Felsővámház u. 12. google map 30x30   tel 30x30px    +36 72 516 016  ι  +36 30 956 5526   level 30x30px    info [ @ ] suprabt.hu
                 

Lehetőség szerint, kérem az üzletben viseljenek arcmaszkot!

Nyitva tartás: H - Cs 09:00 - 17:00
  P 09:00 - 16:00
  Sz - V Zárva

Az egyes bélyegzők áraihoz kattintson a kívánt kategóriára!

Ha Árlistáinkban nem találta meg amit keres, vagy különleges megrendeléssel fordulna hozzánk, kérjük érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén egyedi árajánlatért!

Emblémák és logók grafikai tervezéssel járó költségei a kapott fájl formátumtól függően 600 – 3.000 Ft-ig.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Árlistákban feltüntetett árak bruttó árak, melyek tartalmazzák az Áfa-t!

 

trodat proff kat   trodat text kat
     
PROFESSZIONÁLIS BÉLYEGZŐK   SZÖVEGBÉLYEGZŐK
árlista   árlista
     
     
     
trodat kor kat   trodat date kat
     
 KÖRBÉLYEGZŐK   DÁTUMBÉLYEGZŐK
 árlista    árlista
     
     
     
trodat pockets kat    trodat accesories kat
     
ZSEBBÉLYEGZŐK    TARTOZÉKOK
árlista   árlista 
     
     

 

 

 

 
     

 

Amit a bélyegző készítésről tudni érdemes

gravirpecs.hu.18.07A bélyegző alapvetően csak akkor kötelező, ha cégünk aláírási címpéldányán úgy nyilatkozunk, hogy nem csak aláírással, hanem bélyegzővel is hitelesíteni kell a céges iratokat. Nézzük, mi az, amit mindenképpen tüntessünk fel a bélyegzőn!

A bélyegző készítéshez természetesen szükség van a cég nevére és székhelyére. Ezen kívül szokás rajta feltüntetni a cégjegyzékszámot, az adószámot, illetve, ha egyéni vállalkozóról beszélünk, akkor a vállalkozó nyilvántartási számát is. A legtöbb cég szereti, ha a bélyegzőn szerepel a bankszámla száma és az elérhetőségei, vagy legalábbis a honlap címe. Amennyiben a logó nem túl részletes, nyugodtan tegyük rá azt is! A bélyegző készítés során fontos eldöntendő kérdés még a lenyomat színe. A kék azért praktikus, mert így az eredeti példányokat meg tudjuk különböztetni a másolatoktól, de a feketét sem tiltja semmilyen jogszabály.

Bélyegző készítéshez keres megbízható céget? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, mindenben segítünk!

 

Elkészítjük az egyedi iskolai bélyegzőt is!

gravirpecs.hu1.18.08Egy iskolában az olyan kellékek, mint amilyen a papír, az írószerek vagy a jegyzettömbök, fogyóeszköznek számítanak. Ezen túl vannak olyan eszközök is, amiket szintén nem nélkülözhetnek a kollégák, de elég őket egyszer megvásárolni. Az iskolai bélyegző is ilyen kellék. Ha új iskolai bélyegzőt szeretne rendelni, akkor a legjobb helyen jár, hiszen cégünk iskolai bélyegzők készítésével is foglalkozik. Forduljon hozzánk bizalommal, vegye igénybe szolgáltatásainkat, és készíttesse el bélyegzőit velünk! Igény szerint készítünk zsebbélyegzőt, dátumbélyegzőt, professzionális bélyegzőt, körbélyegzőt vagy szövegbélyegzőt is, melyekre mind szükség lehet egy oktatási intézményben. A megrendelt iskolai bélyegzőket a kívánt felirattal, mintával, szöveggel vagy logóval látjuk el, a legjobb tudásunk szerint kivitelezve. Használjon megbízható iskolai bélyegzőket, hogy az intézményben minden papírmunka zavartalanul folyhasson! Ha többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!

Elkészítjük az egyedi iskolai bélyegzőt is!

Egy iskolában az olyan kellékek, mint amilyen a papír, az írószerek vagy a jegyzettömbök, fogyóeszköznek számítanak. Ezen túl vannak olyan eszközök is, amiket szintén nem nélkülözhetnek a kollégák, de elég őket egyszer megvásárolni. Az iskolai bélyegző is ilyen kellék.

Ha új iskolai bélyegzőt szeretne rendelni, akkor a legjobb helyen jár, hiszen cégünk iskolai bélyegzők készítésével is foglalkozik. Forduljon hozzánk bizalommal, vegye igénybe szolgáltatásainkat, és készíttesse el bélyegzőit velünk!

Igény szerint készítünk zsebbélyegzőt, dátumbélyegzőt, professzionális bélyegzőt, körbélyegzőt vagy szövegbélyegzőt is, melyekre mind szükség lehet egy oktatási intézményben. A megrendelt iskolai bélyegzőket a kívánt felirattal, mintával, szöveggel vagy logóval látjuk el, a legjobb tudásunk szerint kivitelezve.

Használjon megbízható iskolai bélyegzőket, hogy az intézményben minden papírmunka zavartalanul folyhasson! Ha többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!

FEL